TiaraGyanta's Messing With Masters

rotu: mittelspitz
väri: oranssi-soopeli
syntynyt: 11.9.2015
narttu

e. Gyanta's Ava Adore

kasv. Savolainen Juulia, kennel Gyanta's
om. Nummelin Tanja, Luvia

Näyttelyt: ERI


Juulian kysyessä Simoa jalostukseen, tiesin heti haluavani yhdistelmästä itselleni pennun. Tiara muutti laumamme jatkoksi lokakuun lopussa 2015 seitsemän viikon iässä. Tiarasta on kasvanut hyvä hermoinen ja helposti motivoitava koira. Sen kanssa ollaan pyörähdetty näyttelykehässä ja se tullaan näkemään agilityradoilla tulevaisuudessa.

Tiara on luonteeltaan vilkas ja kiltti. Sen motto lienee "täysillä" ja välillä saakin henkeä pidättää, kun vauhti vain lisääntyy. Korvat kuitenkin löytyy myös täydestä vauhdista ja Tiara reagoi herkästi ympärillään tapahtuvaan. Aika näyttää, mitä tuleman pitää :)

Tiara tuli minulle alkujaan sijoitukseen, mutta syyskuussa 2016 kasvattaja ehdotti sijoitussopimuksen purkua. Sopimuksen purku ei liity millään lailla Tiaraan tai sen sukuun, vaan kasvattajan henkilökohtaisiin valintoihin. Tulevaisuudessa siis on odotettavissa Tiaralle ensimmäinen Taikapilven -kennelnimen alle menevä pentue, jos suunnitelmat luonnistuvat.

Tiara 7kk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua ja tästä johtuen kommenttisi ei tule heti näkyviin. Maltathan siis mielesi ja lähetät kommenttisi vain kerran.